Andrej Kramarić uoči Grčke: ‘Bolji smo, bilo bi odlično da sve bude riješeno već u Zagrebu, ali ništa neće biti gotovo niti ako bude neriješeno’

Foto: fah

Napadač hrvatske nogometne reprezentacije Andrej Kramarić istaknuo je u utorak da bi bilo odlično kad bi sve bilo riješeno već u prvoj utakmici dodatnih kvalifikacija za SP 2018., ali je dodao kako ništa neće biti gotovo ni ako utakmica u Zagrebu završi neriješeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Još pamtim ono doigravanje s Turskom i bilo bi odlično budemo li mogli sve riješiti u prvoj utakmici. To nam je cilj i želja, ali ništa neće biti gotovo ni ako prvi susret završi neriješeno. Svima je jasno da smo bolji i nadam se da ćemo se na kraju mi veseliti”, rekao je napadač Hoffenheima.

Prva utakmica je 9. studenoga u Zagrebu, a uzvrat 12. studenoga u Pireju. Kramarić je bio strijelac oba gola u pobjedi 2-0 protiv Ukrajine u Kijevu koja je Hrvatskoj donijela dodatne kvalifikacije.

“Ne bih previše pričao o sebi i o svom samopouzdanju. Jednako ćemo se radovati bez obzira tko postigne pogodak”, rekao je Kramarić i dodao: “Svi znamo kakav je grčki stil igre, oni će držati obrambeni blok. Mi ćemo se pokušati držati svog stila, čekati svoju šansu i pokušati probiti taj blok kako bi što prije postigli pogodak. Nadam se da će teren biti dobar kako bi mogli igrati brzo. No, neće biti jednostavno i neka navijači budu strpljivi”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grčka u Zagrebu neće moći računati na stopera Rome Kostasa Manolasa, kojeg je Fifa kaznila zbog kršenja “fair-playa”, a upitan je i nastup Sokratisa Papastathopoulosa, stopera Borussije Dortmund, koji se je ozlijedio proteklog vikenda u susretu protiv Bayerna. Osim Papastathopoulosa, u Bundesligi igra i Kyriakos Papadopoulos, stoper HSV-a.

“O Papastathopoulosu i Papadopoulosu mogu govoriti s puno poštovanja, puni su emocija i očekujem čvrstu utakmicu. Pokušat ćemo iskoristiti njihove pogreške i jasno nam je što trebamo raditi”, kazao je Kramarić i dodao: “Motivirani smo i atmosfera je vrlo dobra. Drago nam je čuti pozitivne vijesti o navijačkom interesu jer nam treba dodatna podrška. Volio bih da svi zajedno uživamo u toj večeri”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.