Andrej Plenković primio osvajača zlatne medalje na preči na Svjetskom prvenstvu u gimnastici Tina Srbića, na sastanku i Janica Kostelić

Foto: fah

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković primio je u četvrtak u Banskim dvorima osvajača zlatne medalje na preči na Svjetskom prvenstvu u gimnastici Tina Srbića i izaslanstvo Hrvatskoga gimnastičkoga saveza, na čelu s predsjednikom Saveza Stevom Tkalčecom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah

Premijer Plenković još je jednom čestitao svjetskom prvaku Tinu Srbiću i Savezu koji u posljednjih desetak godina ostvaruje sve bolje sportske rezultate. Predstavnici Saveza izvijestili su predsjednika Vlade o predstojećem Izbornom kongresu Europske gimnastičke federacije, čije je domaćinstvo Split dobio u jakoj međunarodnoj konkurenciji.

Na kongresu koji će se održati idućega tjedna, bit će izabran predsjednik i sva tijela Europske gimnastičke federacije te ga u Savezu smatraju korakom bliže hrvatskoj kandidaturi za Europsko prvenstvo u gimnastici.

S obzirom na velik broj sudionika Kongresa iz svih europskih zemalja te na poželjnu sinergiju i usku povezanost kongresnog i sportskog turizma, na sastanku je bilo govora o uključivanju Ministarstva turizma u organizaciju ovog događaja značajnog za dodatnu promociju Hrvatske u sportskom i turističkom smislu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz predsjednika Vlade Andreja Plenkovića, na sastanku je sudjelovala državna tajnica Središnjeg državnog ureda za sport Janica Kostelić, priopćeno je iz Ureda premijera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.