Antolić: ‘Da mislim da se u Dinamu dogodio kriminal, odmah bi otišao, a Mamića još nitko nije demantirao’

Foto: snimka zaslona

Krešimir Antolić gostovao je u SuperSportske Podcastu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nismo bez šansi. Teret favorita sad je još više na leđima Villarreala. Istina, sad smo već navikli naše navijače da smo u Europi prisutni i u kasno proljeće, ja Dinamo ovdje vidim i za, recimo, pet godina”, rekao je.

” Da mislim da u Dinamu postoji kriminal, odmah bi otišao iz kluba, još i ranije. Kao čovjek koji je 17 godina radio u policiji i koji je, bez lažne skromnosti, jedan od prvih 20 ljudi u policijskom USKOK-u, mogu reći da je od početka 2015. godine prema braći Mamić u tijeku jedan postupak koji je duboko kontaminiran. Za mene osobno, ispod provođenja zakona nema ništa drugo. U civiliziranoj se državi presude provode, a ne komentiraju”, istaknuo je.

“No, kad se sad pogleda sve to skupa, Mamića nitko nije demantirao. Nitko nije rekao da laže ili izmišlja. Dakle, ako vidimo da je ova presuda posljedica kompromitiranog postupka, a to jest, onda ćemo tek vidjeti što će to u budućnosti donijeti. Ja mogu reći kao čovjek iz istražiteljske struke da tu postoji sedam, osam, deset elemenata koji duboko kompromitiraju cijeli postupak koji je doveo do ove presude”, kaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.