Sukob Antolića i Mamića: Šimić se spominje kao treća opcija u Dinamu

Šimić
Foto: fah

Dario Šimić spominje se kao treća opcija za Dinamo u situaciji u kojoj traje nadmetanje struje Zdravka Mamića i Krešimira Antolića. Iako su ga mediji spominjali kao mogućeg predsjednika kluba, Sportske novosti tvrde kako on u ovom trenutku nije kandidat za to mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
> Mamić najavio povlačenje iz borbe za Dinamo: Ja sam dao što sam mogao

Navode kako su ga predsjednik Mirko Barišić i član Uprave Krešimir Antolić razmatrali kao kandidata za novog sportskog direktora kluba, ali su odustali od tog nauma, zaključivši da najprije trebaju osigurati većinu u Skupštini kluba. Darija Šimića na poziciji sportskog direktora zagovara pak i Zvonimir Boban, s kojim su Antolić i Barišić uspostavili stalni kontakt.

> Izvršni odbor Dinama smijenio četvoricu dužnosnika, pripadnika ‘Mamićeve struje’

Hoće li na koncu biti i izabran, hoće li se u međuvremenu pojaviti neki drugi kandidat, odlučit će Izvršni odbor i Uprava Dinama. A nešto će se morati pitati i samog Šimića, pišu Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.