Arena će od iduće godine prenositi La ligu, vraća se i Liga prvaka?

Foto: fah

Vladimir Lučić, koordinator za internet i multimediju “Telekom Srbija grupe” rekao je kako se od iduće godine La Liga seli na Arenu Sport dok će se nakon nekoliko godina izbivanja vratiti i Liga prvaka. To znali da će se El Clasico između Real Madrida i Barcelone emitirati na Areni dok će se Liga prvaka preseliti s Planeta Sport na platformu na kojoj je već bila, pišu 24sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

La Liga bi se na Areni trebala prenositi idućih pet godina.

“Produžili smo ugovor do 2024. i uzeli kompletna prava za Ligu prvaka i Europsku ligu, što znači da ćemo od jeseni 2021. u Srbiji, BiH i Crnoj Gori na našoj Areni emitirati sve utakmice ova dva prestižna natjecanja. Napomenuo bih i da za španjolsku ligu od sredine 2021. postajemo ekskluzivni emiteri za sve zemlje bivše SFRJ. Planiramo značajno ojačati Arenu sport u regiji. Također, što se tiče Lige prvaka i Europske lige i za gledatelje u Hrvatskoj uzeli smo najjači paket. Kod njih startamo sredinom 2021. godine. Sa zadovoljstvom mogu reći da smo proširili poslovanje Arene sport i u Sloveniji, i to će se uskoro moći vidjeti kroz suradnju sa telekomunikacijskim operaterima u toj državi. Napomenuo bih da smo prije godinu dana s NBA-om potpisali ugovor o suradnji na šest godina”, rekao je Vladimir Lučić, koordinator za internet i multimediju “Telekom Srbija grupe”.

HRT će i dalje srijedom imati prvi izbor prijenosa Lige prvaka dok će Arena sport preuzeti sadržaj koji je do sada imao Planet sport i kompletnu La Ligu od idućeg ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.