Argentinac Juan Martin del Potro upitan za Roland Garros?

Foto: fah

Trenutačno šesti tenisač svijeta, Argentinac Juan Martin del Potro mogao bi propustiti drugi ovogodišnji “grand slam” turnir Roland Garros koji počinje za osam dana zbog ozljede prepona koju je zadobio u susretu osmine finala ovotjednog turnira u Rimu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nakon liječničkog pregleda ustanovljeno je da sam zadobio istegnuće prepona prvoga stupnja. U sljedećih nekoliko dana ću odlučiti hoću li nastupiti u Roland Garrosu ovisno o tome kako će teći rehabilitacija”, objavio je Del Potro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.