ATP London: Oliver Marach i Mate Pavić u polufinalu parova Queen’s Cluba

Foto: fah

Najbolji svjetski igrači u paru, Splićanin Mate Pavić i Austrijanac Oliver Marach, probili su se u polufinale ATP turnira serije 500 u londonskom Queen’s Clubu, nakon što su u četvrtfinalu nadigrali indijsko-francusku kombinaciju Boppana – Roger-Vasselin sa 6-4, 6-7 (6), 10-7.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Halleu će jedan od trojice hrvatskih tenisača sigurno zaigrati u polufinalu turnira parova, jer će 2. nositelji, Zagrepčanin Nikola Mektić i Austrijanac Alexander Peya u četvrtfinalu igrati protiv Šibenčanina Franka Škugora i Britanca Dominica Inglota.

U srijedu su se do četvrtfinala probili 4. nositelji Ivan Dodig i Amerikanac Rajeev Ram. Oni su sa 6-3, 6-0 nadigrali rusko-francuski par Hačanov – Pouille. Za mjesto u polufinalu, Dodig i Ram će se boriti protiv Španjolca Granollersa i Nizozemca Haasea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.