ATP “masters”: Thiem ostao u igri

Foto: fah

U prvom susretu 3. kola skupine “LLeyton Hewitt” na ATP “mastersu” tenisača u Londonu Austrijanac Dominic Thiem je svladao Japanca Keija Nishikorija sa 6-1, 6-4 i tako zadržao izglede za prolazak u polufinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Thiem i Nishikori su natjecanje u skupini okončali s omjerom pobjeda i poraza 1-2 te omjerom dobivenih i izgubljenih setova 2-4, a Austrijančeva sudbina ovisi o ishodu posljednjeg susreta u skupini u kojem se od 21 sat sastaju Švicarac Roger Federer i Južnoafrikanac Kevin Anderson, koji je s dvije pobjede u prva dva nastupa osigurao prolazak u polufinale. Thiemu je potrebna Andersonova pobjeda u dva seta, jer bi u tom slučaju o drugom mjestu u skupini odlučivao omjer osvojenih i izgubljenih gemova između njega, Federera i Nishikora, jer bi svi imali po pobjedu i dva poraza uz dva osvojena i četiri izgubljena seta.

Ako Federer osvoji set u susretu s Andersonom, on će se plasirati u polufinale s drugog mjesta, a ako pobijedi tada će on osvojiti prvo, a Anderson drugo mjesto u skupini.

SKUPINA “Lleyton Hewitt”:
Dominic Thiem (Aut/6) – Kei Nishikori (Jap/7) 6-1, 6-4
Kasnije igraju:
Roger Federer (Švi/2) – Kevin Anderson (JAR/4)
TABLICA:
1. Kevin Anderson (JAR/4) 2 2 0 4-0 2
2. Dominic Thiem (Aut/6) 3 1 2 2-4 1
2. Kei Nishikori (Jap/7) 3 1 2 2-4 1
4. Roger Federer (Švi/2) 2 1 1 2-2 1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.