ATP Pariz: Karen Hačanov i Dominic Thiem prvi polufinalni par

Foto: fah

Rus Karen Hačanov i Austrijanac Dominic Thiem prvi su polufinalisti ATP turnira tenisača iz serije “masters 1000” u Parizu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hačanov je u prvom četvrtfinalu sa 6-1, 6-2 nadigrao Nijemca Alexandera Zvereva, dok je potom Thiem sa 4-6, 6-4, 6-4 bio bolji od prošlogodišnjeg pobjednika Amerikanca Jacka Socka.

Thiem i Hačanov će igrati međusobno u subotnjem polufinalu.

Od 19.30 sati na programu je dvoboj Marina Čilića i Srbina Novaka Đokovića, dok će nakon njih na teren Švicarac Roger Federer i Japanac Kei Nishikori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čilić i Đoković dosada su se susreli 17 puta i omjer pobjeda je 15-2 u korist srpskog igrača. No, Čilić je pobijedio u dva od posljednja tri ogleda, a prvu pobjedu u karijeri protiv Đokovića ostvario je upravo na ovom turniru i to u četvrtfinalu prije dvije godine. Ove godine Čilić je pobijedio u finalu u Queen’s Clubu, dok je Đoković bio bolji u polufinalu Cincinnatija.

REZULTATI ČETVRTFINALA.

Dominic Thiem (Aut/6) – Jack Sock (SAD/16) 4-6, 6-4, 6-4

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karen Hačanov (Rus) – Alexander Zverev (Njem/4) 6-1, 6-2

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.