Babić objavio širi popis igrača za kvalifikacijski turnir za OI

fah

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Željko Babić je u utorak objavio širi popis od 28 igrača na koje računa za nadolazeći kvalifikacijski turnir za Olimpijske igre koji se od 8. do 10. travnja igra u Danskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Uoči kvalifikacijskog turnira u Danskoj, gdje nas očekuju iznimno važne utakmice za plasman na OI u Brazilu, odabrali smo 28 imena. Od ovih kandidata koji su na popisu bit će naknadno odabrani putnici za Herning. Do početka priprema najvažnije je da igrači stignu zdravi. Vjerujem kako ćemo imati još nekoliko dana više za samu pripremu, ali i adekvatan oporavak od silnih napora. U ovom trenutku možemo biti zadovoljni formom naših reprezentativaca koje pratimo i koji sa svojim klubovima postižu očekivane rezultate”, rekao je izbornik Ž eljko Babić.

Kandidati za kvalifikacijski turnir za Olimpijske igre su:
Mirko Alilović – HC Veszprem
Ivan Pešić – HC Meshkov Brest
Filip Ivić – HC PPD Zagreb
Mate Šunjić – HC Creteil
Ivan Stevanović – HC PPD Zagreb
Manuel Štrlek – HC Vive Tauron Kielce
Lovro Šprem – HC PPD Zagreb
Lovro Mihić – HC PPD Zagreb
Ivan Čupić – HC Vive Tauron Kielce
Zlatko Horvat – HC PPD Zagreb
Jerko Matulić – HC Chambéry
Ilija Brozović – THW Kiel
Krešimir Kozina – HC Flensburg-Handewitt
Tin Kontrec – HC PPD Zagreb
Marino Marić – HC Melsungen
Marko Kopljar – HC Barcelona
Luka Šebetić – HC PPD Zagreb
Denis Buntić – HC Vive Tauron Kielce
Šime Ivić – HC Nantes
Igor Karačić – HC Vardar
Luka Cindrić – HC Vardar
Domagoj Duvnjak – THW Kiel
Nikola Špelić – HC Maribor
Domagoj Pavlović – HC PPD Zagreb
Marko Mamić – HC Dunkerque
Ivan Slišković – HC Veszprem
Jakov Gojun – HC Füchse Berlin
Stipe Mandalinić – HC PPD Zagreb

Hrvatska na kvalifikacijskom turniru, koji se od 8. do 10. travnja igra u Herningu u Danskoj, igra protiv domaćina te Norveške i Bahreina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.