Barcelona predstavila još jedno pojačanje: Eric Garcia potpisao na pet godina

Foto: Twitter

Barcelona predsjednika Joana Laporte danas je predstavila još jedno pojačanje. Naime, nakon što je jučer novi igrač katalonskog kluba postao iskusni Sergio Aguero, a što se i očekivalo, koji je stigao iz Manchester Cityja, iz istog kluba dolazi i 20-godišnji stoper Eric Garcia.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radi se o talentiranom igraču obrane, koji je s Barcelonom dogovorio sve uvjete, a danas je i službeno postao igrač kluba koji je sezonu završio na trećem mjestu španjolskog prvenstva.

Podsjetimo, Eruc Garcia je sa Barcelonom potpisao ugovor na pet godina te će imati odštetnu klauzulu od čak 400 milijuna eura.

“Nigdje kao kod kuće”, poručili su iz Barcelone uz video dobrodošlice mladom nogometašu, koji je prošao sve  omladinske selekcije katalonskog kluba, no prije četiri godine je otišao u Manchester City. Međutim, u Cityju se nije naigrao, u tri je sezone, koliko je bio član prve momčadi, odigrao tek 35 utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napokon se vraća kući te se očekuje da bi u dresu Barcelone mogao dobiti više prilika za dokazivanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.