Bayernovi navijači pokazali da cijene hrvatskog stručnjaka: ‘Hvala, Niko i Roberte! Mi smo Kovač!’

Foto: Snimka zaslona Twitter

Niko Kovač prije nekoliko dana ostao je bez mjesta na klupi Bayerna. Bavarski je klub vodio 65 utakmica, u 45 je pobijedio, odigrao je 12 remija i osam poraza. Hrvatski stručnjak klub je vodio dobro, ali teško se bilo boriti protiv onih koji su ga željeli smijeniti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bila nam je čast! Hvala, Niko i Roberte! Mi smo Kovač!” , poruka je koja se pojavila tijekom utakmice protiv Borussije Dortmund.

Bayern je u ovoj utakmici odnio pobjedu 4:0.

“Mislim da je ovo ispravna odluka kluba. Rezultati i način na koji smo igrali u posljednje vrijeme doveli su me do ove odluke. Moj brat Robert i željeli bismo se zahvaliti Bayernu za ovih posljednjih 18 mjeseci. Za to vrijeme naša je momčad osvojila Bundesligu, DFB kup i Superkup. Bilo je to dobro vrijeme i želim klubu sve najbolje”, rekao je Niko Kovač nakon otkaza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.