BBB-i, Torcida, Kohorta, Armada…: U ovim kriznim vremenima za hrvatski narod pomažu oni koje se najviše prozivalo…

Foto: Fah

Navijači Dinama, BBB-i, istaknuli su se više puta tijekom dvije međusobno kontradiktorne krize, najprije tijekom borbe protiv pandemije koronavirusa, koja još uvijek traje, a nakon toga i tijekom i poslije snažnog potresa koji je pogodio Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, BBB-i su pomogli u adaptaciji bolnice u Dubravi, nakon toga su pomogli rodiljama i trudnicama u Petrovoj bolnici da što prije napuste bolnice nakon potresa, pa su iznijeli inkubatore, a onda istu večer pomogli premjestiti cijeli jedan kat bolnice na Jordanovcu, prenosi portal 24 sata.

BBB-ima su zahvalili i brojni liječnici, ravnatelji bolnica, medicinske sestre, pa čak i sami pacijenti, s obzirom da se u ovim teškim vremenima po hrvatski narod najbolje vidi tko pomaže, a tko samo govori o tome kako će pomoći – jednom. Hrvatima najviše pomažu oni koji su godinama bili na meti brojnih ”hrvatskih” medija, kad god bi se prisjetili hrvatskih pobjeda u Domovinskom ratu, hrvatskih velikana, koji su dali život za hrvatsku slobodu. I opet, kad sve ovo prođe, bit će isto, ne treba sumnjati u to.

No, vratimo se u sadašnjost, BBB-i su na igralištu Osnovne škole Granešina, u zagrebačkoj Dubravi, organizirali donaciju crijepova za sve one čije su kuće stradale u potresu. ”Dečki, svaka vam čast”, svako malo dobacivali su prolaznici, uz podignuti palac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, već prvi dan došlo je stotinjak onih koji su u potresu ostali bez krova. Dođu, pogledaju i uzmu što im treba. Crijepove je doniralo puno ljudi, sami su se javljali kako bi se što prije uključili u akciju. Potom bi BBB-i došli do onih koji bi darivali crijepove i odnijeli ih na igralište u Granešinu, piše portal 24 sata.

BBB-i su, kako smo već spomenuli, pomogli više puta tijekom ovih kriznih dana za hrvatski narod, učinili su to i ostale navijačke skupine u Hrvatskoj, u Splitu Torcida, i Osijeku Kohorta, u Rijeci Armada

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.