BBB podržali HOS nakon Milanovićeve izjave da bi spomen-ploču poginulim HOS-ovcima ‘bacio negdje’

Foto: Facebook

Nakon dubrovačke Torcide, HOS-ovce su podržali i Bad Blue Boysi, navijači Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“BBB uz HOS”, pisalo je na transparentu koji su uz bakljadu razvili na Sljemenu.

Podsjetimo još jednom, Zoran Milanović je u srijedu na komemoraciji u Jasenovcu kazao kako HOS-ovu spomen ploču na kojoj je uklesan pozdrav “Za dom spremni”, koja je iz Jasenovca premještena nedaleko u Novsku, treba maknuti i negdje baciti, još je dodao kako to nema veze s Domovinskim ratom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reagirala je dubrovačka Torcida, koja je uz bakljadu i domoljubne pjesme podigla transparent na kome je pisalo: “Znali smo da si smeće, ali ti si smeće još veće. HOS naš ponos – DU 1950”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.