BHT teletext hrvatski klub unatoč bodovima smjestio na drugo mjesto: “Ne mogu oni u Sarajevu podnit da je hrvatski klub prvi”

Foto: Fah

Nogometaši Zrinjskom u derbiju 21. kola Premijer lige BiH pobijedili su ekipu Željezničara s 1:0. Tako su preuzeli prvo mjesto na prvenstvenoj ljestvici sa 49 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljiva je fotografija na ovu temu objavljena na FB stranici Imocki crnjaci. Naime, BHT teletex je unatoč bodovnom zaostatku na prvo mjesto stavio Željezničar.


“Ovo je Bosna i Hercegovina , pogledajte misto Zrinjskog i broj bodova…

Spavaš li mirno HŠK Zrinjski Mostar ???”, piše na stranici Imocki crnjaci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A u komentarima stoji: “Na sve načine nas žele potkopat , al ne mogu jer smo u svemu bolji i jači od njih”, “Ne mogu oni u Sarajevu podnit da je hrvatski klub prvi”, “Jedino na teletextu će biti prvaci”, “hahaha kompleks je je*ena stvar, punom parom naprijed HSKZ ❤ sve isto ko i lani”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.