Biciklistička utrka Tour de Marča u organizaciji Ivice Kostelića

Foto: snimka zaslona

U Ivanić Gradu će se 2. svibnja u 11 sati održati zanimljiva biciklistička utrka – Tour de Marča, koju organizira i naš proslavljeni skijaš Ivica Kostelić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Tour de Marča je vožnja kroz šumu. Marča je šuma pored Ivanić Grada. Šuma je prilično velika i došli smo na ideju da organiziramo neku utrku, rekao je Kostelić.

Dodao je kako je bilo ideja da bi organizirali trčanje ili orijentacijski duatlon, ali su se na kraju odlučili za utrku cross-country brdskog biciklizma.

– Ovo je prvi put da organiziramo ovu utrku i počeli smo skromno. Ograničili smo ove godine broj natjecatelja na 120, a imamo ideju, ako se bude održavala i idućih godina, da postoji i dječja utrka sa odvojenom dječjom stazom, rekao je Kostelić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istaknuo je da on ove godine neće nastupiti, ali kad se jednog dana utrka uhoda da će onda vrlo rado nastupiti.

– To je moja domaća staza na kojoj sam svaki tjedan ili trčeći ili na biciklu, rekao je.

Biciklist Milo Pilski rekao je da je utrka namijenjena svima, te da su već popunili sve prijave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Staza je duga 25 kilometara, a natjecatelji mogu očekivati super stazu i dobru zabavu, rekao je.

Istaknuli su i da će se s obzirom na situaciju s koronavirusom, strogo pridržavati svih epidemioloških mjera, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.