Bilić nakon teškog poraza: Moram sjesti s predsjednikom! Jako teška situacija za mene

Foto: fah

Slaven Bilić doživio je još jedan težak poraz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Uvijek vjerujem u sebe, drugačije ne bih bio ovdje. Dobro smo krenuli u prvih 20 minuta, točno onako kako smo željeli, ali onda primili dva jeftina gola. Težak poraz za nas”, rekao je Bilić.

“Trebali smo se bolje braniti, nema isprike kada primite nakon vašeg kornera. Na ovoj razini teško se vratiti nakon što gubite 2:0”, poručio je.

“Imam li podršku uprave? Teško mi je o tome sada pričati. Moram sjesti s predsjednikom i raspraviti o ovom porazu. Ovo je drugi uzastopni poraz kod kuće, jako teška situacija za mene”, zaključio je o svemu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.