Bilić poslao jasnu poruku nakon pobjede: ‘Rekao sam vam što ćete dobiti kad podignemo razinu spremnosti’

slaven bilić
Foto: snimka zaslona

Hrvatski stručnjak Slaven Bilić ostvario je drugu pobjedu na klupi Watforda, inače prvu nakon što je na debiju slavio u Stokeu s visokih 4:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Rekao sam vam što ćete dobiti kad podignemo razinu spremnosti”, rekao je Bilić novinarima nakon utakmice.

“Pogledajte Joaoa Pedra. On je nevjerojatan igrač, to se odmah vidi, ali fali mu 10% eksplozivne energije, oštrine, a to je zato što zadnjih tjedana nije propisno trenirao.Ali kad igrači poput njega uđu u formu u kakvoj bi trebali biti, a naš je posao da ih do nje dovedemo, i kad nam se vrate ozlijeđeni igrači, imat ćemo ozbiljnu momčad”, dodao je.

“Rekao sam prošlog tjedna da nam je ovo prva prilika da malo radimo na intenzitetu. Možda je slučajnost, ali za mene nije, to što nam je intenzitet danas bio vrlo dobar. Bila je to dobra večer za nas”, ističe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.