Biserka Petrović otkrila što se dogodilo između Dražena i Divca i zašto su prestali razgovarati početkom 90-ih godina

Foto: fah

U velikom intervju za srpski Kurir Biserka Petrović još jednom se prisjetila dana kad je ostala bez mlađeg sina Dražena, koji je tragično stradao u prometnoj nesreći u Njemačkoj 7. lipnja 1993. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prisjetila se i odnosa njenog sina Dražena i Vlade Divca s kojim je čak bio i cimer. Iako su zajedno otišli u NBA ligu 1989. kao prijatelji i suigrači u reprezentaciji Jugoslavije, odnosi su zahladili.

“Jesu, jednom su bili cimeri, kada su bili na pripremama u Kranjskoj Gori, čujem se s Vladom i kažem mu: Čuvaj mi Dražena od cura. A on će: Pa kako ću ja čuvati njega, kad sam mlađi. Odgovorim mu da one stalno navaljuju na njega. A Divac će uz smijeh: Ma, svi mi zbog njega imamo cura… Tako smo se znali šaliti”, ispričala je.

Ipak, nije željela otkriti zašto su Dražen i Divac prestali razgovarati početkom 90-ih godina. No, već je poznato kako Dražen nije dao da se ružno govori o njegovom Šibeniku, koji je stradao u Domovinskom ratu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Oni su se po odlasku tamo (SAD) svaki dan čuli telefonom. Znam to. Onda se ovdje počelo svašta događati. Postavila sam Draženu pitanje: Pa što je to između vas dvojice, znam da ste stalno bili u komunikaciji, pa to nema veze s politikom…’ On mi je odgovorio: Mislim da ima, između nas ništa nije sporno, ali kao da se nešto dogodilo u zraku…'”, otkrila je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.