Bivši hrvatski rukometaš koji igra za Srbiju podiže pa smiruje tenzije: ‘Odnos Hrvatske i Srbije nema veze s rukometom’

Foto: fah

Stefan Vujić igrao je za hrvatsku rukometnu reprezentaciju, a zatim je odlučio od ove godine igrati za Srbiju. Pod srpskom zastavom igrat će i u Spaladium Areni, pa iako je već podigao tenzije u razgovoru za Tanjug, isto je učinio i u razgovoru za Blic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Obožavam igrati pred punim tribinama, a posebno sam motiviran kad svi navijaju protiv mene. Zbog toga se ne bojim iako znam da će u Splitu biti vrijeđanja. Uvijek se nađe netko tko bi htio biti drugačiji i istaknuti se u gomili. Iskreno, takve stvari mi ne smetaju. Navijači su na tribinama, mi smo na terenu i svatko radi svoj posao”, rekao je Vujić.

“Incidenti mogu samo naškoditi Hrvatima koji su domaćini Eura. Uvrede me neće dirati, a bit će još bolje ako ih ne bude. Volio bih da smo otišli naprijed i da se ne vraćamo u prošlost. Stvari koje su se dogodile između dvije zemlje nemaju nikakve veze s rukometom i nema potrebe da nas bilo tko vrijeđan”, dodao je.

“Dalmatinci su temperamenti, prate sport i napravit će paklenu atmosferu kojoj ne smijemo podleći. Ne smijemo upasti u vatru nego moramo zadržati hladnu glavu i ići na pobjedu. Svi očekuju da Hrvatska redom pobjeđuje i osvoji zlato”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.