Bivši napadač Crvene zvezde o tenku na Marakani: ‘Srbija je u prošlosti imala rat protiv Hrvatske, pa su ga mediji negativno predstavili’

Foto: Facebook

Bivši napadač Crvene zvezde Goran Čaušić karijeru gradi u Arsenalu iz Tule, a u medijima je komentirao slučaj kad su Delije postavile tenk pored stadiona Zvezde na koji su hrvatski navijači odgovorili tako da su dovezli traktor ispred Maksimira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“To oklopno vozilo je bilo spremno još prošle sezone za proslavu naslova u srpskoj Superligi, ali je sve krenulo naopako kada nas je Partizan pobijedio u finalu Kupa Srbije… Ideja je realizirana tek kada je Zvezda kasnije ušla u Ligu prvaka. Tenk je postavljen ispred stadiona baš pred taj meč za ulazak u Ligu prvaka i to. To je simbol navijačke skupine ‘sjeverna armija’, a ta vijest je objavljena u svim medijima. Znate, Srbija je u prošlosti imala mnogo ratova protiv Hrvatske, Bosne…i onda su mediji sve to negativno predstavili”, rekao je.

Srbijanski mediji pisali su tada da je tenk korišten u napadu na Vukovar, dok su Delije to demantirale. To je samo još jedan ratni simbol na Marakani, na kojoj se već nalazi mural ratnom zločincu Ratku Mladiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.