Bivši portugalski reprezentativac: ‘Ronaldo to nije smio napraviti’

Foto: fah

Portugal i Srbija odigrali su 2:2 u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Dogodila se i sudačka greška zbog koje su Cristiano Ronaldo i društvo ostali bez dva boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo je svladao vratara Marka Domitrovića i poslao loptu ispod njega u gol, a ona je prešla crtu cijelim obujmom prije nego je Stefan Mitrović klizećim startom spriječio da ne ode dalje i zatrese mrežu.

Ronaldo je mahao rukama, vikao na suce, a onda skinuo kapetansku traku i bacio je na teren. Na kraju je označio kraj utakmice rukama i otišao s terena.

Fernando Meira smatra da je pogriješio takvim ponašanjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Očito je da je bio gol, ali Ronaldo ne smije tako bacati kapetansku vrpcu. Njegova reakcija je prirodna, ali je neprihvatljiva za kapetana nacionalne momčadi. Ne možete baciti traku i odšetati prema svlačionici dok utakmica još traje. Igrač njegova ugleda ne smije se tako ponašati, on mora voditi ostale primjerom”, poručio je Meira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.