Bjelica: Još puno bodova u igri; Dambrauskas: Htjeli smo pobijediti

bjelica
Foto: fah

Osijek i Hajduk odigrali su zanimljivu utakmicu, no nije bilo golova i svaka momčad uzela je po bod. Udarac je to za Osijekove šampionske ambicije, a i Hajduk je sve dalje od samog vrha, na kojemu je Dinamo sa 60 bodova, Osijek ima 58 i utakmicu više, Rijeka 57 i utakmicu više, a Hajduk 53 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Bili smo bolja momčad, momčad koja je imala bolje šanse. Ustvari, Hajduk ih nije ni imao. Kad ovakvu ekipu limitirate na to, onda morate biti zadovoljni. Zadovoljan sam kako smo igrali, imamo dobar niz od pet utakmica bez primljenog gola, htjeli smo tri boda, ali idemo dalje, rekao je nakon utakmice trener Osijeka Nenad Bjelica i nastavio:

– Svi su odradili svoj posao na najbolji mogući način, Žaper i Nejašmić se potvrđuju iz utakmice u utakmicu, žao mi je što nismo materijalizirali šanse koje smo imali. Puno se još ima za igrati, mi imamo dva derbija u gostima, a Dinamo ima još četiri derbija, ima tu još puno bodova u igri. Ako u Koprivnici budemo kao danas, onda ćemo do kraja biti konkurentni za vrh. To je za nas ključna utakmica, zaključio je Bjelica.

– Došli smo pobijediti, htjeli smo pobijediti, ali bila je ovo teška utakmica, a mi nismo bili dovoljno dobri da osvojimo sva tri boda. Loše smo krenuli u utakmicu, Osijek je prvih 20-ak minuta bio bolja momčad. Nisam sretan zbog toga, moramo još puno raditi. U drugom dijelu smo napravili neke taktičke korekcije kako bismo Krovinovića dobili više na lopti i lakše kontrolirali utakmicu, ali nismo napravili dovoljno da pobijedimo u ovakvoj utakmici, rekao je trener Hajduka Valdas Dambrauskas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Bod je bod, nije poraz, nije nula bodova. Svi kažu da moramo riskirati, pokušali smo, radili smo taktičke promjene, ali stalno smo se zabijali u zid. Osijek je bio veoma dobar u obrani i nije nam dao da dođemo do opasne šanse, dodao je, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.