Bjelica među 11 najboljih, u telefonskom prijenosu uživo dobio ponudu za posao:’To je jedina ekipa koju bih trenirao u cijeloj ligi!’

Foto: fah

Španjolski drugoligaš Albacete, koji u kolovozu slavi 80 godina postojanja, uvrstio je bivšeg hrvatskog veznjaka Nenada Bjelicu u najboljih 11 svog kluba svih vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, izabran je na listi kao jedan od 11 najboljih igrača koji su kroz povijest nosili dres Albacetea, momčadi iz istoimenog grada sa 174.000 stanovnika u središnjoj Španjolskoj.

“Navijači su se sjetili mitskih igrača čije smo sličice nekada skupljali, a među njima je na sredini terena izabran i Nenad Bjelica”, rekao je radijski voditelj.

“Dobro sam, nije nam tako loše ovdje u Austriji, jer je situacija nešto bolja nego u Španjolskoj. Čitavo vrijeme možemo izlaziti u šetnju, voziti bicikl, trčati, ali su zatvorene trgovine i trgovački centri. Situacija biva sve bolja pa razmišljaju o ublažavanju mjera”, rekao je Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zbog financijske teme i jer se nisam složio oko načina na koji je klub htio smanjiti plaće čitavoj momčadi usuglasili smo se oko sporazumnog raskida ugovora. Sada u kući u Austriji I čekam ponude”, rekao je Bjelica.

Catali je predložio da ga odmah dovedu za trenera Albacetea.

“To je jedina ekipa koju bih trenirao u drugoj ligi zbog emocija koje sam ondje proživio kao igrač. U kontaktu sam s ljudima iz Albacetea. Volio bih ga trenirati, ali sada imam iza sebe dvije Lige prvaka pa mi je razina prilično visoka te se u ovom trenutku nadam odlasku u klub Dinamove razine”, rekao je Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.