Bjelica objasnio svoje poteze i otkrio što je rekao igračima na poluvremenu

Budimpešta, 13.08.2019 - Uzvratna utakmica 3. kola kvalifikacija za nogometnu Ligu prvaka Ferencvaros - Dinamo. Foto HINA/ Daniel KASAP/ dkas

Nogometaši zagrebačkog Dinama plasirali su se u posljednje, 4. pretkolo Lige prvaka zahvaljujući visokoj 4-0 (1-0) gostujućoj pobjedi protiv mađarskog Ferencvarosa u uzvratnoj utakmici 3. pretkola igranoj u utorak u Budimpešti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

” Čestitao bih svojim dečkima na jako dobroj utakmici. Dobro smo se pripremili, pet-šest dana o njoj razmišljali iako smo jednu prvenstvenu između imali, ova u glavi bila. Znali smo što bi pobjeda značila za klub, grad, hrvatski nogomet. Bacali su se dečki na glavu, vidjeli smo opet onaj Dinamo koji smo gledali prošle sezone u puno utakmica. Realno smo u dva nadmetanja bili bolja momčad i zasluženo prošli u „play-off”, rekao je nakon utakmice trener Nenad Bjelicam prenose Sportske novosti.

Zašto je Ademi bio osmica?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Tako smo igrali protiv Plzena, tako je bilo i protiv Hajduka. On je igrao tu poziciju i triput je asisitrao i koristi nam na toj poziciji. Voli šesnaestrac protivnika, često utrčava i jako je opasan. Dao je taj gol koji nam je pružio mirnoću i večeras je odigrao kapetanski. Također, odradio je jedan trening i bio je upitan, a odigrao je takvu utakmicu i svaka mu čast”, rekao je.

Je li ovo jedna od najvećih pobjeda u Dinamu?

“Jedna od tri najdraže pobjede u karijeri. Ne u Dinamu, nego u karijeri. Danas je stvarno bio veliki pritisak i imali smo veliku odgovornost prema klubu da odigramo hrabro. Tako smo najavljivali i na kraju zasuženo pobijedili ovako visoko”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkrio je što je govorio igračima na poluvremenu.

“Smirio sam ih samo i upozorio na dubinska ubacivanja njihovih stopera, uz još dvije-tri taktičko- tehničke stvari rekao im da idemo po drugi i treći gol i da sam siguran da ćemo ih zabiti. Tako je ispalo i drago mi je zbog svih igrača i naših navijača. Hvala navijačima od svih nas i idemo dalje”, poručio je Bjelica u Budimpešti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.