Bjelica otkrio za koga navija u Prvoj HNL i ima li ponuda za posao

Foto: fah

Nenad Bjelica već neko vrijeme nije trener Dinama. Kako je nogomet zastao na neko vrijeme, pa onda opet ubrzano krenuo, u razgovoru za Večernji list otkriva kako gleda na koronakrizu u nogometu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Najteže će biti Francuzima, PSG već jako dugo ne igra jer su oni svoje prvenstvo odavno prekinuli, ali i svima koji su sa svojim prvenstvima ranije završili bit će teško održavati formu. A za Ligu prvaka, kako će to završiti, doista ne znam. Vjerojatno oni koji su završili ranije imaju malo odmora, pa će ponovno krenuti s radom, ali bit će sigurno drukčije pripreme od onih na koje su naviknuli, kakve su odrađivali u prošlosti jer moraš odmah biti na top-razini”, kaže.

“Općenito u ovo koronavrijeme, tko je pogodio s načinom rada i pripremama, taj je ostvario i dobre rezultate. Morao bi imati jako dobar osjećaj što i koliko momčadi treba da se dobro pripremi. No, sad je takvo vrijeme sve će momčadi imati pet-šest dana odmora i kreću s priprema za novu sezonu, za nove europske kvalifikacije. Bit će nezgodno, u tih nekoliko dana nećeš se ni odmoriti, a onda u dva tjedna ne možeš napraviti prave pripreme”, dodao je.

Zatim je otkrio da prati hrvatsku ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Liga je vrlo zanimljiva, puno je dobrih utakmica bilo u nastavku, puno se klubova borilo za to još jedno mjesto koje vodi ukvalifikacije za Ligu prvaka. Sad je ta borba za drugo mjesto spala na dva slova, na Osijek i Lokomotivu, iako i Rijeka još ima šanse. Kao navijač Osijeka, nadam se da će Osijek proći cilj kao drugi, ovo postkorona vrijeme stvarno odrađuju jako kvalitetno i velike pohvale idu treneru Kuleševiću i igračima. Trener je očito pogodio s pripremama, očito su se pripremali da budu pravi od prvog kola nastavka do kraja. Iako Lokomotiva igra jako dobro i atraktivno, očito će ta zadnja, njihova međusobna utakmica odlučivati o drugom mjestu”, rekao je.

Što je s novim poslom?

“Ima dosta poziva, pitaju zanima li te ovo, zanima li te ono. Odbio sam dosta poziva iz arapskih zemalja. Vidjet ću, bilo je nešto iz Njemačke, Španjolske… Nešto se izjalovi pa se nešto čeka. S Betisom nije bilo pregovora, samo je u Španjolskoj izašlo moje ime kao jednog od kandidata, ali nisam razgovarao, a s Fenerom jesam. Dobio sam ponudu, ali je nisam prihvatio, nije me zadovoljila. Iskreno, vodio sam malo računa i o obitelji, a nije mi bilo da moram prihvatiti pod svaku cijenu, iako je financijska ponuda bila bolja od onoga što sam zarađivao u Dinamu”, kaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.