Bjelica uoči Manchester Cityja: ‘Idemo ostaviti srce na terenu, šanse su nam male, ali mi ćemo se boriti’

Foto: fah

Nogometaše Dinama u utorak očekuje najteži ispit u skupini C Lige prvaka, gostovanje kod engleskog prvaka Manchester Cityja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Igrat ćemo protiv jednog od najjačih klubova u svijetu. Teško će ih biti iznenaditi, ali taktika je jedno, a neke druge stvari su za mene puno važnije da bi se ostvario pozitivan rezultat. Puno trke, hrabrosti, igrati sa srcem, onda možeš doći do pozitivnog rezultata. Znamo da su nam šanse male, ali mi ćemo se boriti i želimo ostvariti pozitivan rezultat,” kazao je Nenad Bjelica.

“Mi želimo ostvariti maksimum, a to su tri boda. Bez obzira na to tko je protivnik, ponavljam već nekoliko puta, moja ekipa igra uvijek na pobjedu. Znamo da je to teško i da je malo klubova koji su to tu ostvarili na ovom stadionu, ali vjerujemo u sebe. Mora se puno toga poklopiti da bi došli do dobrog rezultata, ali vjerujemo u to,” dodao je Bjelica.

Stanje u ekipi je dobro, ali poručuje kako njegova momčad neće imati imperativ rezultata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Navikli smo igrati u dobrim atmosferama, iako možda ne ovako kako će biti sutra na predivnom stadionu. Igrači trebaju uživati, dati sve od sebe, ispunjavati zadatke. To je jedino što očekujem. Nemamo imperativ rezultata tako da stvarno mogu uživati. Kad imate veliki imperativ rezultata onda je to problem. Očekujem da igrači maksimalno uživaju, a pokušat ćemo pobijediti. Mi vjerujemo da je to moguće, iako će biti teško,” poručio je Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.