Bjelica zabrinuo navijače odgovorom na pitanje ostaje li u Dinamu: ‘Hoću li ostati, vidjet ćemo kad završi sezona’

Foto: fah

Trener Dinama Nenad Bjelica u novom je intervjuu otkrio kako smatra da je obveza svih ponoviti uspjeh koji su postigli do sada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Želimo još jači Dinamo, a probat ćemo se nagodinu eventualno plasirati u Ligu prvaka. Dakle, popeti se stepenicu više nego ove sezone. Ali i u tom natjecanju odigrati sličnu ulogu koju smo odigrali ove za nas uspješne europske sezone”, rekao je u razgovoru za Sportske novosti.

Navodno već ima neke ponude i razmišlja hoće li i nakon ljeta ostati u Dinamu.

” O tome sad ne razmišljam. Imam ugovor s Dinamom, a što će biti stvarno ne znam! Hoću li ostati, vidjet ćemo kad završi sezona. Imam izlaznu klauzulu u ugovoru, to je fer i korektan odnos s klubom. Dobro se osjećam u Zagrebu, u Dinamu, ljudi me cijene, imam mnogo slobode u svome radu. Ta stvari nemaju cijenu. No ponavljam, vidjet ćemo, nikad se u životu ne zna što se može dogoditi”, poručuje Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.