Blaževićeva Sloboda ispred Bratstva, a iza Jedinstva

Foto: fah

Nogometaši tuzlanske Slobode koju vodi hrvatski trener Ćiro Blažević u dvoboju 23. kola bosanskohercegovačke Druge lige u gostujućoj utakmici pobijedili su Budućnost iz Banovića 3-1 (1-1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Banovićima je domaća momčad povela u 7. minuti pogotkom Mujića. Izjednačio je Sulejman Krpić u 29. minuti, a u nastavku je Sloboda krenula energičnije, te je pogocima Mehidića i Redžepija osigurala pobjedu.

– Ovo je bila dosad najbolja utakmica otkako sam preuzeo tuzlanski klub, rekao je nakon pobjede Ćiro Blažević. – Igra je imala sve odlike, i brzinu i snagu i kvalitetu i borbenost…

U dvoboju također favorita za plasman u prvoligaško društvo u Gračanici su domaće Bratstvo i Jedinstvo iz Bihaća odigrali bez pogodaka. Tako da je sada situacija na vrhu drugoligaške ljestvice izjednačena i zanimljiva. U vodstvu je s 53 boda Jedinstvo iz Bihaća, drugoplasirana Sloboda ima bod manje, dočim je na trećem mjestvu Bratstvo iz Gračanice s 49 bodova. Do kraja natjecanja ima još sedam kola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.