Bogdanović nakon teškog poraza Hrvatske: ‘Tu smo gdje zaslužujemo biti’

Foto: snimka zaslona

Hrvatska košarkaška reprezentacija odigrala je još jednu razočaravajuću utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nemam riječi, ne znam što bih rekao. Tu smo gdje zaslužujemo biti. Bunili smo na FIBA-u što nismo mogli igrati protiv Rumunjske i Nizozemske u punom sastavu, sad smo igrali, pa se dogodilo isto. S ove dvije pobjede bili bismo debelo unutra. Sad smo debelo vani”, izjavio je Bojan Bogdanović nakon utakmice.

Što je s njegovom ozljedom?

“Pao mi je Ponitka na nogu, mislio sam da je otišlo koljeno, poslije gležanj. Hito sam igrati. Zagrijao se, odradio terapiju u poluvremenu, želio sam igrati. Vjerujem li da možemo na SP? Nemam komentara. Treba vjerovati, nadam se da momci mogu dobiti više nego mi. Igrali smo agresivnije nego u petak, ali je nedopustivo da u zadnje dvije, tri minute se dogodi da nismo u dvije četvrtine u bonusu, mi udvajamo ispod koša, pa primamo tricu, daju nam lagane zicere. Ne znam što bih rekao”, rekao je Bogdanović za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što kaže izbornik Dražen Anzulović?

“Teško je bilo što reći s obzirom na poraz koji je došao. Mislim da su igrači pokušali učiniti sve, ali kako je utakmica odmicala, tako smo padali s energijom, a samim time je dolazilo do puno taktičkih grešaka u igri. I tu smo dozvolili Poljacima da se odlijepe na osam razlike. Uspjeli smo se vratiti, imali tri lopte za vodstvo, otvorenu tricu, zicer i izgubljenu loptu, a kad sve to napraviš, onda nisi ni zaslužio dobiti utakmicu. Što sada? Nismo ovo očekivali, ali moramo svi sjesti unutar Saveza i vidjeti u kojem pravcu idemo dalje. Dok god postoje i teoretske šanse, pokušat ćemo odigrati najbolje što možemo. To je obaveza svih nas. Glupo je pričati, znali smo u kojoj smo situaciji, ali imamo pravo na nadu”, rekao je Anzulović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.