Brazilska superzvijezda Neymar ipak ostaje u pariškom PSG-u: Želim osvojiti europski naslov’

Foto: fah

Brazilska superzvijezda Neymar odbacio je tvrdnje medija da prelazi u Real Madrid te je kazao da želi ostati u pariškom PSG-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nije tajna da želim s PSG-om osvojiti europski naslov. To je moj cilj. A imam i ugovor s PSG-om pa je neozbiljno od medija da me šalju u Madrid”, izjavio je Neymar za brazilsku TV-postaju Fox. Mnogi mediji tvrde da Neymar pregovara s Realom nakon odlaska Cristiana Ronalda u Juventus.

Brazilac je prošle godine postao najskuplji igrač svijeta nakon što je iz Barcelone prešao u PSG za rekordnih 222 milijuna eura. Neymar je s PSG-om osvojio francusko prvenstvo i Kup, ali je u Ligi prvaka ispao već u osmini finala. S reprezentacijom Brazila je ispao u četvrtfinalu mundijala od Belgije (2-1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.