Britancima Sandra Perković – aktualna europska, svjetska i olimpijska pobjednica u bacanju diska – nije zanimljiva?

Foto: fah

Stipe Žunić i Sandra Perković danas nastupaju na mitingu Dijamantne lige u Birminghamu – Sandra je ranije izborila finale, a Stipe će to pokušati danas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Jako je teško bilo što prognozirati. Puno toga ovisit će o vremenu. Ovdje me dočekala kiša, a vjerojatno će padati i u nedjelju. Za finale će mi možda, po nekim računicama, trebati dva boda, a to znači da svakako moram biti među sedam. Naravno, potrudit ću se da budem među prva četiri kako bih bio sto posto siguran za finale u Bruxellesu. Olakšavajuća okolnost je što se Jamajčanin Richards, koji je ispred mene po bodovima, ozlijedio i završio sezonu”, kaže Žunić za vecernji.hr

“Nakon veličanstvenog slavlja i dočeka u Zadru, odmah sam drugi dan nastavio trenirati. Rezultati na treningu bili su jako dobri, tako da mislim da bih u Birminghamu opet mogao srušiti hrvatski rekord”, dodao je.

Zanimljivo je da iako je Sandra Perković doputovala dva dana ranije u Birmingham, organizatori je nisu uvrstili za službenu konferenciju za novinare na kojoj se predstavljaju zvijezde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očito im nije zanimljiva aktualna europska, svjetska i olimpijska pobjednica u bacanju diska, tako će novinarima predstaviti Nizozemku Dafne Schippers, svjetsku prvakinju na 200 metara, Grkinju Katarinu Stefanidi, svjetsku prvakinju u skoku s motkom, Novozelanđanina Toma Walsha, svjetskog prvaka u bacanju kugle, te Kataranina Mutara Essu Barshima, svjetskog prvaka u skoku u vis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.