Brojke sve govore kad je Subašić u pitanju: “Odužili smo se navijačima”

Foto: fah

Svima je već jasno kako je Danijel Subašić u odličnoj formi. U pet odigranih susreta Hrvatska ima gol razliku 11:1. U četiri susreta nismo primili gol, u sva četiri branio je Subašić. Kad smo na startu kvalifikacija u Maksimiru pred praznim tribinama remizirali s Turskom, na golu je umjesto ozlijeđenog Subašića bio Lovre Kalinić, ali ni on nije branio loše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zadnje golove u kvalifikacijama primio je u Norveškoj prije godinu i pol dana.

“Mislim da smo trebali slaviti i uvjerljivije od 1:0, ali najbitnija su tri boda. Idemo dalje prema našem cilju, Rusiji. Atmosfera je stvarno bila dobra. Dobro da nije bilo nikakvih incidenata. Odužili smo se navijačima”, poručuje Subašić za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.