Bruno Petković uoči ključne utakmice: ‘Obećavam, bacit ćemo se na glavu i dati sve što možemo!’

Milano, 26.11.2019 - Utakmica Lige prvaka izmedu Atalante i Dinama na stadionu San Siro u Milanu. Na slici Bruno Petkovic. foto HINA/ Damir SENCAR/ ds

Dinamu treba pobjeda nad Manchester Cityjem da bi sam sebi sigurno priskrbio proljeće u Europi, drugo uzastopno, a tim povodom je Bruno Petković govorio za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Osjećaj je sjajan. Točno se vidi kako je velika utakmica pred vratima Maksimira. Na svakom koraku svi pričaju o Cityju i to me puni optimizmom i samopouzdanjem. I mene i moje suigrače”, rekao je.

Dinamo se na Etinhadu uglavnom branio.

“Nema pravog odgovora na to pitanje. Igraš u skladu s mogućnostima i situacijom na travnjaku. Nekada ti protivnik dopusti više, nekada ti njemu uzmeš prostor. Stvarno ne znam što možemo očekivati u srijedu u Maksimiru i za koju taktiku će se trener opredijeliti, mi smo tu da je sprovedemo u djelo”, odgovorio je, pišu Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ma jasno je svima protiv kakve momčadi igramo i da tu nema puno prostora za improvizacije bilo kakve vrste. No, ja čvrsto vjerujem u svoje suigrače, trenere i sebe da možemo napraviti nešto više”, dodaje.

“Naša najveća šansa je pun Maksimir i činjenica da nemamo što izgubiti, a možemo puno dobiti. Idemo se baciti na glavu pa što bude”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.