Budućnost hrvatskog nogometa je osigurana: Pohvale mladom Hrvatu Nikoli Vlašiću stižu sa svih strana!

Foto: fah

Mladi hrvatski nogometni reprezentativac, Nikola Vlašić, sjajno se snašao u Rusiji. Naime, bivši nogometaš Hajduka i Evertona briljira u dresu CSKA, svojim pogotkom srušio je u Ligi prvaka i veliki Real Madrid. Aktualni prvak Europe poražen je napustio Moskvu, što. naravno, nije prošlo bez odjeka u nogometnom svijetu. Teško je u Ligi prvaka pobijediti klub koji ima najviše europskih naslova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogotkom u drugoj minuti utakmice, pogotkom karijere, Vlašić je srušio prvaka Europe, koji je očito u krizi, no, i dalje je elitni klub. Smatra to i mladi hrvatski nogometaš, koji je nakon utakmice rekao:

”Znali smo da je Real Madrid najjača momčad na svijetu, ali vjerovali smo da ih možemo pobijediti i zasluženo smo to ostvarili.”

Nakon utakmice i velike pobjede Nikola se čuo i s najboljim igračem svijeta, kapetanom hrvatske reprezentacije, Lukom Modrićem.  Što je Luka, s obzirom na neprocjenjivo iskustvo, poručio Nikoli?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Rekao mi je da imamo mladu, no jako dobru momčad…” I u pravu je Luka, naime, Vlašić je u prvih 11 igrao s još šestoricom igrača mlađih od 23 godine. Budućnost je to europskog nogometa.

Mladi hrvatski reprezentativac, naravno, oduševio je i svoje suigrače iz CSKA,  22-godišnji branič Nikita Černov dao je jednu zanimljivu ideju:

“Nakon ove utakmice Zlatnu loptu bih dao Vlašiću, a ne Modriću!”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S tom se konstatacijom, bolje rečeno prijedlogom, Nikola ipak ne slaže:

“Ne mogu se složiti s Černovom… Luka je najbolji, zaslužio je tu nagradu.”

Luku hvali i trener CSKA Viktor Gončarenko:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nikola je bio sjajan, ne samo u ovoj utakmici, nego i u svim prethodnim. Kad se priključio momčadi brzo je shvatio da je ovdje potreban vođa, to je on, a mi smo mlad sastav. Preuzima veliki teret na sebe, radi dobro i u obrani i u napadu. Gol Realu je samo pokazao koliko nam je koristan. On je ambiciozan, ne želi sjediti na klupi, želi igrati.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.