Čak i kad se pokušao oprostiti od Stephena Hawkinga Neymar navukao bijes brojnih navijača

Foto: Twitter

Kontroverzni nogometaš PSG-a brazilski reprezentativac Neymar pokušao se oprostiti od velikog britanskog teoretskog fizičara Stephena Hawkinga. Hawking je, podsjetimo, jučer preminuo u dobi od 76 godina. No, ponovno nije imao sreće, u posljednje vrijeme Neymar nema previše sreće, trenutno je izvan pogona zbog ozljede, a ni s navijačima francuskog kluba nije baš u idiličnim odnosima. Najavio je kako želi otići, čak se spominje i povratak u Barcelonu, bez obzira na transfer koji je iznosio više od 200 milijuna eura Brazilac je nesretan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čak i kad se prisjetio Hawkinga te se pokušao objasniti od njega navukao je bijes brojnih navijača preko društvenih mreža. Naime, brazilski nogometaš se fotografirao u invalidskim kolicima s obzirom kako se oporavlja od loma kosti u stopalu te je skoristio citat poznatog fizičara: ”Moraš imati pozitivan stav i izvući najbolje iz situacije u kojoj se nalaziš”, napisao je Neymar i zaradio veliki broj negativnih komentara na Twitteru.

Kritičari smatraju potez Brazilca neumjesnim s obzirom kako mnogi smatraju da nema nikakve veze lakša operacija kojom je bio podvrgnut Neymar i amiotrofična lateralna skleroza, koja je gotovo cijeli život velikog fizičara držala prikovanim uz invalidska kolica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.