Caktaš progovorio o razlazu s klubom: ‘Ispada da sam samo ja igrao za novac, a ostali iz ljubavi prema Hajduku’

Foto: fah

Mijo Caktaš od 1. srpnja više nije igrač Hajduka. Mijo Caktaš od 1. srpnja više nije igrač Hajduka. Sada je za 24 sata dao prvi intervju otkako je napustio Hajduk u kojem je otkrio zašto ranije nije istupao u medijima, zašto je došlo do sukoba s Jakobušićem te gdje planira nastaviti karijeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Želio je na mom primjeru dokazati svoju veličinu i moć. “Ako tebe riješim, s ostalima mogu što god hoću”, kazao mi je jednom. Tada sam imao dojam da priča o dogovoru, ako se sa mnom dogovori, da će na dogovor pristati i ostali. Ali sad vidim na što je mislio, i kako me se “riješio”. On nije čovjek iz nogometa i ne zna kako se ponašati prema igračima i trenerima, na koncu prema kapetanu i najboljem strijelcu kluba. Žalosno je kako se riješio i nekih kvalitetnih zaposlenika kluba o čemu se malo zna, kako se razilazio s trenerima, igračima… Lako je tako biti predsjednik, baratati tuđim novcem bez odgovornosti za propuste, i igrati se ljudskim sudbinama. Lukša Jakobušić se ponaša kao da je Hajduk njegov privatni klub, a Hajduk je veći i od njega i od mene, i od svih nas skupa”, rekao je Caktaš

Dodao je i: “Ispada kao da sam ja jedini igrao za novac, a svi ostali igraju zbog ljubavi prema klubu. A vjerujte da to baš i nije tako.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.