Casemiro odgovorio tko je najbolji: Modrić, Kroos, on ili Barcine legende?

Foto: fah

Casemiro je 2022. napustio klub i potpisao za Manchester United u kojem se i danas nalazi. Bio je dio legendarne vezne trojke s Lukom Modrićem i Tonijem Kroosom, koja je, među ostalim, čak pet puta uzela trofej pobjednika Lige prvaka. U intervjuu za španjolski El Chiringuito TV spomenuo je i Modrića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan razgovara li i danas s Modrićem i Kroosom odgovorio je: “Naravno. Oni nisu bili samo suigrači već mnogo više, oni su doživotni prijatelji. Svima ću nastaviti govoriti da sam njihov prijatelj i da sam igrao s njima.”

Birao je najboljeg između sebe, Modrića, Kroosa te Barceloninih legendarnih veznjaka Xavija Hernandeza, Sergija Busquetsa i Andresa Inieste.

“Uh, jako teško. Ovo je najbolji dio nogometa – tko je bio bolji? Mi ili oni? BBC ili MSN? Obilježili smo eru i stvorili povijest”, kaže.
Otkrio je i kako se rastao od trenera Carla Ancelottija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kada sam bio blizu odlaska, ušao sam u Ancelottijev ured, a on je plakao. Pitao sam ga: ‘Zašto plačete?’ Odgovorio je: ‘Case, ne znam, samo želim da znaš koliko te volim i ne želim da odeš.’ Tada sam ponovno razmislio želim li otići”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.