Casillas: Povratak Modrića jedina je dobra vijest u Real Madridu

Real Madrid je dotaknuo dno, a jedina pozitivna stvar u posljednje vrijeme je povratak Luke Modrića, izjavio je u subotu kapetan madridske momčadi Iker Casillas (33) uoči velikog derbija u Barceloni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Svi smo sretni što se Modrić oporavio i što je opet s nama. Vjerujem da će nam pomoći protiv Barcelone”, rekao je Casillas za Hinu ispred stadiona Santiago Bernabéu u Madridu.

Real Madrid sutra u 21 sat igra u Barceloni utakmicu koja bi mogla odlučiti prvaka.

“Moramo zaboraviti da smo do siječnja imali 22 pobjede u nizu, pali smo, i derbi je prilika da se vratimo ondje gdje smo bili ranije. Povratak Modrića jedina je dobra stvar u posljednje vrijeme”, napomenuo je Casillas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodeća Barcelona ima 65 bodova, Real Madrid 64, a Valencia 60.

“Bit će teško, Barcelona u posljednje vrijeme igra dobro, podigla je formu, no izgledi su podjednaki”, rekao je Casillas.

Modrić bi trebao početi utakmicu i to će mu biti treći nastup nakon ozljede lijeve noge u studenom u Milanu na utakmici Italije i Hrvatske. Momčadi se pridružio nakon 114 dana te je igrao protiv Schalkea i Levantea, a publika u Madridu od njega ima velika očekivanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovdje igrači brzo nauče da se uvijek puno očekuje od njih, znatno više nego u drugim klubovima”, kaže Casillas koji je nakon domaćeg poraza od Schalkea ispraćen salvom zvižduka, baš kao i ostatak momčadi.

Iker Casillas, simbol Real Madrida i Španjolske, nalazi se na udaru kritika posebno nakon Svjetskog prvenstva i osmine finala Lige prvaka protiv Schalkea.

“Nisam dobro branio niti se dobro osjećao, nisam bio svjež. Uvijek se golmana krivi, no to sada treba zaboraviti i misliti na utakmicu u Barceloni”, napomenuo je Casillas koji smatra da se vratare ne vrednuje dovoljno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Da bi jedan vratar uopće ušao u konkurenciju pet najboljih nogometaša svijeta mora iza sebe imati fantastičnu sezonu te osvojiti brojne trofeje dok za igrače to nije uvijek tako”, smatra Casillas koji je komentirao i ždrijeb četvrtfina Lige prvaka koji je odredio da Real Madrid igra protiv gradskog rivala Atlético Madrida, baš kao u lanjskom finalu u kojem je u produžecima Real osvojio naslov.

“Lani smo bili favoriti no u finalu smo naišli na snažan Atlético, čiji su igrači bili izuzetno dobro organizirani. Mislim da smo svi patili na putu do tog naslova i zato je trofej bio slađi”, kaže Casillas koji smatra da će ove godine biti izuzetno teško obraniti naslov najbolje momčadi Starog kontinenta.

“Dat ćemo sve od sebe no bit će teško jer nam konkuriraju najjače momčadi na svijetu. Imamo ekipu koja je spoj mladosti i iskustva i naravno naš cilj je uvijek trofej”, zaključio je Casillas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.