Cedevita kod Szolnokija izgubila košem osam sekundi prije kraja

Košarkaši Cedevite u susretu su 23. kola regionalne ABA lige izgubili na gostovanju u Mađarskoj kod Szolnoki Olaja sa 68-67 (21-22, 17-14, 14-19, 16-12).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjednički koš za mađarski sastav postigao je Vojvoda osam sekundi prije kraja, a u preostalom vremenu Smith nije uspio donijeti preokret.

Miro Bilan sa 16 koševa bio je najefikasniji kod Cedevite, dok je Peter Lorant sa 14 ubačaja predvodio Szolnoki.

Ovim porazom Cedevita je propustila priliku i teoretski osigurati plasman na završni turnir tri kola prije kraja, sada ima omjer pobjeda i poraza 17-6, dok je vodeća Crvena zvezda na 18-4. Slijede Partizan sa 15-7, te Cibona i Budućnost sa po 14-8. Szolnoki Olaj je sada na omjeru 8-15.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preostala dva hrvatska predstavnika u ABA ligi igrat će svoje utakmice 23. kola tijekom vikenda. Zadar će u subotu od 19 sati gostovati kod Širokog u odlučujućem dvoboju za ostanak u ligi, dok će Cibona u nedjelju od 18.30 sati ugostiti MZT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.