Čilić otkrio koji Vatreni je najbolji tenisač

Foto; snimka zaslona

Luka Modrić, Ivan Perišić, Mario Mandžukić, Mateo Kovačić, Borna Ćorić i Donna Vekić samo su neki od vrhunskih sportaša koji su se uključili u dvodnevni humanitarno-sportski turnir “Gem Set Hrvatska” u Petrinji. Održava se na novom igralištu, koje je izgrađeno zahvaljujući Zakladi Marin Čilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Organizator ovog sjajnog događaja Marin Čilić sretan je:

– Presretan sam, ovo je igralište i napravljeno za djecu i sjajno je da smo danas, prvi dan i otvorili igralište Kid’s Dayom, gdje su klinci uživali, bilo je i sjajnih talenata. Kasnije smo se družili, fotografirali i dijelio sam autograme.

U utorak stižu brojna poznata imena:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ne mogu se dovoljno zahvaliti svim sportašima koji će biti ovdje, kao i mnogima koji su htjeli doći, ali jednostavno zbog svojih obaveza nisu mogli. Bit će ovo sjajan događaj, da klinic mogu vidjeti sve te sportaše u nekom drugom sportu, dodao je Čilić za HRT.

Na pitanje o tome tko je najbolji tenisač među mnogim sportašima, pretežno nogometašima, otkrio je:

– Na prošlom izdanju 2019. Luka je pokazao nevjerojatne poteze, Mandžo je u ovih zadnjih mjesec dana trenirao dva-tri sata dnevno. Imao sam jučer s njim susret od 15 – 20 minuta i pokazao je stvarno da je jako puno napredovao. Vjerujem da će i Perišić biti jako zagrijan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.