Ćorić: Davis Cup mi je dobro došao, a ove dvije pobjede kao šlag na tortu

Rijeka, 5.2.2023.- Hrvatska teniska Davis Cup reprezentacija prošla je kvalifikacije te osigurala prolaz u jednu od skupina ovog natjecanja nakon što je u Rijeci pobijedila Austriju 3-1. Na slici slavlje hrvatske reprezentacije. foto HINA/ Miljenko KLEPAC/ ua

– Zadovoljan sam igrom. Dosta sam se dobro osjećao, dobro kretao. Počeo sam opet dobro servirati, rekao je Borna Ćorić nakon što je pobijedio Dominica Thiema za treći bod i slavlje Hrvatske protiv Austrije u Rijeci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ističe kako mu je ovaj tjedan s Davis Cup reprezentacijom izvrsno došao.

– Upao sam u neću reći crnu rupu, ali mi je jako teško pao poraz na Australian Openu. Jako sam puno uložio truda zadnjih 5-6 mjeseci. Htio sam pokazati sam sebi da mogu napraviti dobar rezultat. Bio sam razočaran nakon toga. Davis Cup mi je dobro došao da se malo utreniram, a ove dvije pobjede kao šlag na tortu. Puno mi je lakše krenuti u nastavak sezone.

Izbornim Vedran Martić prokomentirao je još jedan veliki uspjeh naših tenisača:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Težak meč protiv Austrije, Dominic Thiem je stigao, no uspjeli su i jedan i drugi Borna pobijediti ga. Ivan Dodig se morao priključiti u meč parova. Bio je izjednačen, imali smo puno šansi, ali ih nismo iskoristili. Onda je došao Borna, naš prvi igrač, i odradio posao. Drugi set fantastičan. Radujem se nastavku sezone da vidim kako će Borna nastaviti dalje, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.