Cristiano Ronaldo vraća se na travnjak na dan hrvatskih parlamentarnih izbora?

Foto: Twitter

Cristiano Ronaldo uz naslov europskog prvaka u finalu Eura 2016. zaradio je i ozbiljniju ozljedu, naime, nakon što je na njega startao francuski reprezentativac Dimitri Payet najbolji europski nogometaš morao je napustiti igru, a mora i mirovati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon finala, nakon što su prošla slavlja, nakon što su se slegli dojmovi, navijače je zanimalo koliko je uistinu ozbiljna ozljeda velikog nogometaša i zvijezde Reala. Obistinile su prognoze onih koji su tvrdile kako će Ronaldo na travnjak tek za dva mjeseca, i hoće 11. rujna. Treba iskreno reći da ni Real nije pretjerano forsirao na povratak, uostalom, zašto i bi budući da Primera ipak počinje krajem kolovoza.  Ronaldo je trenutno na odmoru, čak se susreo i sa svojim velikim sportskim protivnikom Lionelom Mesijem na Ibizi, nije pala zajednička fotografija.  Ozljeda, naravno, ne smeta Ronaldo na ljetovanju.

Real je svoju zvijezdu zadnjih dana, a tako će biti i još jedno vrijeme, nastojao poštedjeti napora s obzirom kako je njegovo koljeno odavno načeto, tako će Cristiano propustiti utakmicu Superkupa Europe protiv Seville, 9. kolovoza u Trondheimu, prvo kolo Primere, u kojem Real 21. kolovoza gostuje kod Real Sociedada, kao i tjedan dana kasnije utakmicu drugog prvenstvenog kola protiv Celte. Sasvim sigurno kraljevski klub ima dovoljno kvalitetnih igrača koji će nadomijestiti igrača koji je obilježio posljednjih desetak godina europskog nogometa, a koji je nisku svojih trofeja upotpunio pobjedom Portugala protiv Francuske (1:0) u finalu Europskog prvenstva.

Ronaldo će zaigrati na utakmici protiv Osasune, povratnice u Primeru, 11. rujna ove godine. Dakle, na dan parlamentarnih izbora u Hrvatskoj. Nije mogao odabrati bolji datum. Sreća će mu svakako trebati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.