Crnogorski i hrvatski mediji nasjeli na prvotravanjsku šalu o navijačima Cedevite

Foto: Facebook

Gotovo svi crnogorski i mediji u regiji nasjeli su na prvoaprilsku šalu jedne podgoričke radio stanice koja je u nedjelju objavila navodni snimak navijača zagrebačkog košarkaškog kluba Cedevita kako uoči utakmice sa domaćom Budućnosti, ulicama glavnog grada Crne Gore skandiraju “Ovo je Srbija“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podgorička radio stanica DRS u ponedjeljak se zahvalila glumcima u videu koji su objavili i podsjetila kolege “da se informacije koje se prenose moraju dobro provjeriti prije objavljivanja“.

Osim crnogorskih, na šalu su nasjeli i neki srpski i hrvatski mediji.

Inspiraciju za ovu salu podgorička radio stanica pronašla je u incidentu Zagrebu prošlog tjedna kada su, uoči druge utakmice polufinala regionalne ABA lige, navijači crnogorskog tima skandirali “ovo je Srbija“ te bili privedeni od strane policije. Tada je jedanaest navijača crnogorskog tima zadržano u pritvoru dok je nekoliko desetina njih prekršajno kažnjeno.
U sportskom obračunu košarkaških ekipa bolje je prošla Budućnost koja se pobjedom nad Cedevitom plasirala u finale regionalnog takmičenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.