Cro Cop otkrio: ‘Meni je obitelj otežavajući faktor jer svi priželjkuju da se umirovim’

Foto: www.mirkofilipovic.com

Cro Cop je otkrio tajnu svoje dugovječnosti u sportu, prenosi Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pravilan trening, odmor i prehrana. Kada je posrijedi prehrana, ja sam tu specifičan slučaj. Na puno sam toga alergičan. Nikad nisam jeo salatu i većinu povrća, a kada osjetim miris senfa, kečapa ili majoneze, nije mi dobro dva dana. Osim toga, ja i ne doručkujem jer, kako prilično rano imam prvi trening, morao bih ustati u pet ujutro da normalno jedem. I zato ja treniram natašte, a nakon treninga uzmem aminokiseline, odnosno proteinski napitak i to me drži do ručka”, otkrio je.

Otkrio je i jednu zanimljivu stvar o svojoj obitelji.

“Meni je obitelj otežavajući faktor jer svi priželjkuju da se umirovim. A moja majka pred svaku borbu klekne pred mene s krunicom u ruci i moli me da mi to bude posljednja borba, a ja je tješim pričama da moj protivnik više ne može ni hodati kako treba i da ne vidi dobro”, poručuje Cro Cop.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.