Dalić i Rakitić u važnom razgovoru: Što su dogovorili nakon konferencije za novinare?

Budimpešta, 23.3.2019 - Konferencija za medije Hrvatske nogometne reprezentacije dan uoči kvalifikacijske utakmice za Euro 2020. protiv reprezentacije Mađarske. Na slici izbornik Zlatko Dalić i Ivan Rakitić. Foto HINA/ Dario GRZELJ/ dag

Zlatko Dalić i Ivan Rakitić sjeli su u foajeu hotela Le Meredien Lav i zadržali se u podužem razgovoru odmah nakon konferencije za novinare. Kako pišu mediji, po svemu sudeći, Rakitić će igrati od prve minute, to je nastup od kojeg puno očekuje, čak da ga pogura u bolji status u klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče ostatka prve postave – Livaković je golman, budu li svi zdravi obranu čine Jedvaj, Lovren, Vida i Barišić, vezu Modrić, Brozović i Rakitić, a u špici je siguran Perišić, pišu Sportske novosti. Moguće je da će na centarforu biti Petković, pogotovo što nema Kramarića, a za Rebića je Dalić nakon Slovačke kazao da više neće igrati središnjeg napadača, nego samo krilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.