Dambrauskas: Možda nam je trebala ovakva pobjeda; Računica: Ponosan sam

Foto: fah

Nogometaši Hajduka preskočili su Rijeku na trećem mjestu ljestvice Prve HNL teškom 2-1 (1-0) domaćom pobjedom protiv Šibenika u susretu 30. kola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Pobjeda je pobjeda, to je najvažnija stvar. Rekao sam prije dva dana što očekujem od ove utakmice. Nakon Osijeka smo bili prazni, ta utakmica nas je iscrpila. Pokušavali smo cijeli tjedan dići momčad. A i vrijeme se promijenilo prije samog početka utakmice, pala je kiša i vjetar je zapuhao i to je onemogućilo igru, igračima je trebalo vremena da se prilagode. Imali smo dovoljno prilika, a i možda nam je trebala ovakva pobjeda. Što teža pobjeda, bolji je osjećaj, rekao je trener Hajduka Valdas Dambrauskas.

Govorio je i o Marku Livaji, te otkrio da ne zna kolika je težina ozljede Nikole Kalinića.

– Livaja je u jako dobroj formi, radi pritisak na protivnika, danas je asistirao, ali i da nije ništa napravio to ne bi promijenilo moje mišljenje o njemu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponovio je trener Hajduka da u Prvoj HNL nema lakih utakmica.

– Šibeniku je ovo najveća utakmica, protiv najvećeg rivala, u kojoj oni daju 100 posto. Pokušali su sve, dali su sve od sebe, ali to je ljepota ove lige u stvarno kojoj nema lakih utakmica, zaključio je Dambrauskas.

Dean Računica, trener Šibenika, bio je ponosan na svoju momčad te je istaknuo da su namučili Splićane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Mogu samo biti ponosan na momčad. Da moja momčad ovako igra protiv ostalih klubova ne bi bilo problema, niti bi bili u ovoj situaciji. Nismo iskoristili svoje prilike, a na kraju, kad se sve zbroji, Hajduk je zasluženo slavio, rekao je Računica, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.