Dambrauskas: Za sve navijače start sezone je uvijek uzbudljivo vrijeme

Foto: fah

Trener Hajduka Valdas Dambrauskas najavio je dvoboj prvog kola Prve HNL protiv Istre 1961 na Aldo Drosini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica se igra u nedjelju od 21 sat.

– Teško je u ovom trenutku znati koliko su dobri jer su dosta mijenjali, za sada su nepoznanica, ali mi moramo gledati prvenstveno sebe. Nakon Maksimira imali smo dobar tjedan treninga, radili smo na popravljanju nekih detalja i sada kad krenu utakmice vjerujem da će se vidjeti napredak, rekao je Dambrauskas.

U Puli ne može računati na Nikolu Kalinića i Marca Fossatija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Bit će prisilnih zamjena, ali imamo više od 20 igrača i u početku sezone svi misle da mogu pomoći momčadi, ja isto vjerujem da mogu jer vidim kako treniraju, pogotovo mladi. Oni umiru za šansu. Bit će prilika, ali moraju biti spremni, objasnio je Dambrauskas.

Pohvalio je prvog protivnika u HNL-u.

– Oni su jako dobro vođena momčad, s jako dobrim modelom igre, rekao bih hrabrim modelom koji je dobar za njihove mlade igrače. Trener im daje priliku i način da se mogu razvijati i pripremati za ono što ih čeka. Sigurno imaju plan kako nas zaustaviti, ali gledamo sebe. Imamo kvalitetu, energiju, entuzijazam i sve što je potrebno za pobjedu, kazao je Dambrauskas pa se za kraj obratio navijačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Za sve navijače start sezone je uvijek uzbudljivo vrijeme. Oni žive za ovaj klub i za tu nadu. Naš posao i odgovornost je da im uzvratimo i da ih učinimo sretnima. Igrat ćemo napadački, pokušati dominirati, biti gladni, ali i mi smo ljudi i ponekad nemamo dobar dana. No to ne znači da nećemo svaki put ići na pobjedu. Bez obzira u kojem se natjecanju igra, nećemo igrati drugačije nego na pobjedu. Nekad ćemo slaviti, nekad nećemo, ali nadam se da će oni sa svake utakmice otići pjevajući i sretni, zaključio je trener Hajduka, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.