Dani Olmo još uvijek nije izgubljen za hrvatsku reprezentaciju?

Foto: fah

Mladi nogometaš Dinama, Dani Olmo, nedavno je rekao da mu je čast kada u konkurenciji kakvu ima hrvatska reprezentacija mediji spominju i njegovu ime. Olmo je, dakle, ozbiljno razmišljao o vatrenom dresu. No, kako sada stvari stoje Španjolac je nikad dalje od dresa Vatrenih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, ponajbolji nogometaš Dinama dobio je poziv za mladu reprezentaciju Španjolske, što ipak ne znači i konačno ”NE” hrvatskom dresu. Izbornik mlade španjolske reprezentacije Luis de la Fuente Olma je pozvao za dvije listopadske utakmice. Pred Španjolcima je tek formalnost s obzirom kako samo treba potvrditi prvo mjesto u grupi te plasman na Euro. Naime, Španjolska 11. listopada igra protiv Albanije, 16. listopada protiv Islanda. Očekuje se da neće biti većih problema za Španjolce.

S obzirom na igre u dresu Dinama na startu nove sezone Španjolci posve razumljivo računaju na mladog Dinamovca, no, dalek je put od dresa mlade reprezentacije Španjolske do udarnih 11 španjolske seniorske reprezentacije. Olmo je već nastupao za U-16, U-17 i U-18 španjolske reprezentacije, po prvi put pozvan je i u U-21 momčad.

Spomenimo još jednom kako je Olmo u nekoliko navrata ponovio da bi volio igrati za Hrvatsku, no, ipak prvenstveno je naglasio kako je njegov prvi izbor njegova domovina – Španjolska. Ako Olmo i nastupi za mladu reprezentaciju Španjolske neće izgubiti pravo nastupa za seniorsku reprezentaciju Hrvatske, no, ako bi u budućnosti zaigrao u dresu seniorske reprezentacije Španjolske za Hrvatsku bi bio izgubljen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugim riječima, za sada ništa nije izgubljeno,Olmo još uvijek nije rekao ”NE” hrvatskoj A reprezentaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.