Danski rukometaši ogorčeni uvjetima na OI: ‘Nema smisla da se ovako održavaju’

epa08969358 Denmark's players celebrate their win after the quarter final match between Denmark and Egypt at the 27th Men's Handball World Championship in Cairo, Egypt, 27 January 2021. EPA/Mohamed Abd El Ghany / POOL

Svjetski i olimpijski prvaci u rukometu Danci ogorčeni su na restrikcije koje su ih dočekale po dolasku u Japan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘’Moram kazati da ne vidim nikakvog smisla da se Igre održavaju pod ovakvim uvjetima. Ne razumijem. Imam dojam da se sve ovo radi samo za ljude van sporta, a na štetu sportaša zbog kojih bi Olimpijske igre i trebale postojati’’, kazao je trener Danaca Nikolaj Jacobsen.

‘’Rečeno mi je, a ja sam vjerovao, da će uvjeti biti nemjerljivo bolji od ovih s kojima se suočavamo na Okinawi. Da smo znali da će ovako biti, otišli bismo odmah u tokijski trening-kamp, gdje bar znamo da je kretanje strogo ograničeno i da se prati GPS-om’’, ljutit je Jakobsen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.